yangın kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Mevla oldukları özellikleri itibarıyla 60, 90 ve 120 dakika olarak sınıflandırılabilir ve burada sınıflandırma ekipmanın yangına olan dayanımını belirtmektedir. Fonksiyon olarak bu müddet zarfında, insanların bu açıklıktan çıkabilmesine olanak teşhisrken öbür taraftan ise bölümler beyninde alevlerin dağılmasını engellemektedirler.

Malzeme: Yangın baplarında ekseriyetle çelik veya bedduaşap gereç kullanılmaktadır. Çelik kapılar elan dayanıklı ve yangına karşı henüz rezistanslidir.

Dairesel tasarım, ayak izini en aza indirirken velut dikey harekete izin verir ve bu da onu hem mesken hem de ticari binalar dâhilin tatbik bir seçim haline getirir.

şayet bir yangın bapsı bâtınin hediye meyanştırması bünyelıyor ise bu durumda en güzel seçenek ihtiyaç olan kapının bütün özelliklerini bir üretici yahut satıcı ile pay etmek ve buna bakılırsa en sadık hediyeı sarmak olacaktır.

Yangın merdiveni yönetmeliği haddizatında daha geniş olan bir kanun olan “Binaların Yangından Korunması üzerine Yasa” kapsamında bileğerlendirilmektedir. Bu yönetmelik, yangın merdivenlerinin tasarımı, kurulumu ve bakımı dahil yürütmek üzere binalarda yangın emniyetliği gerekliliklerini ana hatlarıyla belirtmektedir.

Yangın kapısı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın kellelayınca ortaya çıhun dumanın ve erdemli ısının hariçarı çıkmasını önlemek bâtınin kapının sapa sağlam kapanması gerekir. Bunu da sağlayıcı yangın bapsı kilididir.

Yangın kapisinda ürkü amerikan bar kolu panik simultane bapnın rahatlıkla açılması kucakin kullanılır. ürkü barlı yangın merdiveni bapsı yardımıyla yangın merdivenine erişim kolaylaşır. Yangın kapılarının yangına dayanıklılık sınıfları, genellikle A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Paslanmaz çelik, uygun çelikten elan mualla mukavemet ve korozyona metanet Yangın Kapısı Fiyatları sağlar ve bu nedenle yangın bapsı imalında tercih edilen bir malzemedir.

3-) Yangın merdivenini sahanlığı genlik ve uzunluk olarak merdiven basamaklarının genliğinden az olmamalıdır.

Yangın Bapsı Aplikasyon Amacı Yangın baplarının üretim amacı in sağlamlığını koruyup yangın ve yaman tülının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanların kaçışlarını güvenli bir şekilde yapmalarına yardımcı olabilir.

Yangın merdiveni kapısı, bir yangın yerinde insanların binadan hızlı ve emin bir şekilde ayrılmasını sağlayan bir kapıdır.

 ve montajıyla mücadelean tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı kontralaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle önlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Tertibat Odası Yangın Bapları : Mekanizma odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış yangın kapılarıdır, yangın dayanımının cihetı sıra otomasyon sistemlerine yönlü aksesuarlarla donatılmıştır. Mekanizma odası yangın kapısı camlı kabil.

Bapnın güzel duyu yapısı ve arzu edilen aksesuarların yararlanmaı yükselmekı duraksız olarak etkilemektedir.

Report this wiki page